Taranto: elkötötték a buszt, hogy lelépjenek a partra

Nem árt néha benézni a vezető szalagcímek alá is, hiszen a koronavírus napi adatain túl is van élet. Ráadásul milyen. Ha leragadnánk az újságok címoldalán, már teljesen agybajt kapnánk a járvány statisztikáinak folyamatos elemezgetésétől. Úgyhogy vegyünk egy kis levegőt, és jöjjön valami sokkal könnyedebb.

Tarantoban járunk, Puglia jón-tengeri oldalán, ahol tegnapelőtt a Porte dello Jonio bevásárlóközpont előtti végállomásról jópofa tolvajok lenyúltak egy menetrendszerinti, helyi járatos buszt. Nagyjából fél óráig utazgathattak vele átvágtatva a fél városon egészen a Sun Bay nevű lidóig, hogy aztán minden valószínűség szerint egy kellemes napot töltsenek el a tengerparti napernyők enyhet adó árnyékában. De most komolyan:mentek volna gyalog?

A napfórdőzni vágyó lókötők nem elégedtek meg akármivel, a helyi közlekedési vállalat egyik legújabb járművét kötötték el, ezzel mégiscsak menőbb lehetett leparkolni a strand bejárata mellett. A buszon egyébként működtek a biztonsági kamerák, úgyhogy az ezek által rögzített képek majd bizonyára segítenek a tolvajok kézrekerítésében. Annyit tudunk, hogy bár már majdnem két nap eltelt, az elkövetőknek semmi nyoma. Jó, hát meleg is van, meg ferragostói hét is, komótosabban nyomozgatnak a rend szigorú őrei. Reméljük, hogy komolyabb ügyekben azért fürgébbek és szemfülesebbek a tarantói rendőrök. Azért ti persze vegyetek jegyet, és ne üljetek a vezetőülésbe, ha nem muszáj.

További kellemes hosszú hétvégét!

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük