Site icon Olaszmamma

Polcokon a Nutella vetélytársa: Pan di Stelle mogyorókrém


Na tessék: riválist kapott az olaszok és világ kedvenc mogyorókréme, a Nutella. Persze eddig is léteztek variációk erre a témára, de azt ugye nem gondoltátok komolyan, hogy egy olasz majd a hipermarketlánc sajátmárkás termékével fogja megkenni a reggeli kétszersültet? Most viszont méltó versenytársat kapott, a Magyarországon elsősorban tésztáiról ismert Barilla cég Pan di Stelle krémével. A Barilla-csoport egyik márkája, a Mulino Bianco, ami nektek is ismerősen csenghet, elsősorban reggelire vagy uzsonnára fogyasztott termékekhez; szeletelt kenyerekhez, süteményekhez és kekszekhez adja a nevét, és az utóbbiak közül a legnépszerűbb minden kétséget kizáróan a Pan di stelle keksz. Az én gyerekem legalábbis ezt tömi leginkább.

Ezt a népszerűséget lovagolták meg, és adták a nevét a január 7-én piacra dobott kakaós-mogyorós krémhez. Ami pluszt jelent a nutellához képest, és amit az egyébként elég profin lefolytatott piacra felvezető kampány során is folyamatosan hangsúlyoztak, hogy ebben a termékben nincs pálmaolaj (a nutellában van!), viszont van benne pan de stelle kekszmorzsa.

Tehát hétfőtől kapható kiskereskedelmi forgalomban is a Pan di Stelle mogyorókrém  (én mondjuk pont tegnap voltam bevásárolni,  kerestem, de egyelőre nem hemzsegett a polcokon, vagy csak én vagyok béna, ami könnyen lehet), 300 és 330 grammos kiszerelésben. Külcsínében egy az egyben a Pan di stelle kekszeket idézi,mutatós átlátszó üvegben,  újrahasznosítható kupakkal. Győzzön a jobbik!

UPDATE: természetesen kipróbáltuk, és a legnagyobb szakértő, a család legfiatalabb tagja szerint a Pan di Stelle mogyorókrém simán lekörözi a Nutellát.Imádja, ahogy ropognak a foga alatt a pan di stelle szemcséi.

 

 

 

 



Exit mobile version