Site icon Olaszmamma

Cagliari nem csak tengerpart

Foto di Zsuzsanna Tóth da Pixabay


Bizonyos úti célokat hajlamosak vagyunk szigorúan egyfajta kategóriába besorolni. Ilyen célpont Szardínia szigete is, amit előszeretettel osztályozunk csak nyári desztinációként. Nyilván mi sem kellemesebb, mint elmerülni Olaszország második legnagyobb szigetének legendásan szép tengerében, de ne aggódjatok, ha főszezonon kívül érkeztek, akkor sem fog csalódás érni. Én régóta teljesen odáig vagyok Szardíniáért, és első alkalommal én is a zsúfolt nyári időszakon kívül jártam Cagliari környékén. Nyugodtan be lehet tervezni egy kellemes őszi-tavaszi hosszú hétvégére, ráadásul ehhez most kiváló partner a Ryanair is, aki az egész téli szezonra közvetlenül és barátságos áron teszi elérhetővé Szardínia székhelyét Budapestről. Igazán bátrak bevállalhatnak akár egy karneváli mulatságot is a sziget valamelyik szegletében.

Hogy mi az, amit semmi esetre se hagyjatok ki, ha egy cagliari utazásra szánjátok magatokat? Itt egy javasolt útvonal, klikk a nyílra vagy a Start exploring gombra, és indul a túra:

Isteni szerencse, hogy Cagliariban él egy profi magyar idegenvezető, Petrei Emese, aki nem csak a városban, de annak környékén is szívesen végigkalauzol Benneteket, legyen szó borászatról vagy cseppkőbarlangról,  nyugodtan fordulajtok hozzá bizalommal, csak ajánlani tudom.

 

Cagliari a tenger felől



Exit mobile version