Site icon Olaszmamma

Nápolyi lagzi: a vőlegény lelép a borítékokkal


Éljen az ifjú pár! Most hétvégén esett meg Nápolyól nem messze, Trecaséban, hogy az újdonsült férj fogta magát, meg a nászajándékba kapott borítékok egy részét, és mintegy négy órára eltűnt az esküvői bankettről. A római származású katona nem volt rest magára hagyni az újasszonyt, és magában ünnepelni egy utolsót, még mielőtt végleg igába hajtja a fejét.  Ha ez még nem lenne elég, elköltötte ráadásul az ajándék pénz egy jó részét is.

Ilyen fajta szégyen természetesen nem maradhat megtorlás nélkül, így ahogy visszatért a kóválygó vőlegény, a menyasszony nagybátyja simán tolvajlással vádolta meg. A katona persze nem tűrhette ezt szó nélkül, mégiscsak latin vér buzog benne is, így aztán sértegetés sértegetést követett, majd a verbális erőszakról inkább áttértek a fizikaira.

Buzgott a tesztoszteron, a násznép pedig igyekezett szétválasztani az egymásnak esett kiskakasokat.  A dulakodásnak végül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget, akiket az étterem alkalmazottai riasztottak a hirtelen támadt bunyóhoz, és most mind a férj, mind a nagybácsi ellen eljárás indul. A férj egyébként három napon belül gyógyuló sérüléseket is beszerzett.  Így esett, hogy az egyébként nem túl mozgalmas olasz lagzit feldobták némi showelemmel.

 

 



Exit mobile version