Site icon Olaszmamma

Mitől reped a dobhártya? 2018-as olasz nyári slágerek


Nem kímélnek minket idén nyáron sem a latinos slágerek, amik folyamatosan aláfestésként szolgálnak a bárban, a strandon, a konditeremben. De milyen zenékre is dörgölődnek egymáshoz az alsótestek az olasz diszkókban az idei nyáron? Tessék, itt vannak azok a zenék, amiket lehetetlen elkerülni, ha Olaszországban nyaraltok. Az, hogy egynyári slágerek maradnak-e, vagy beírják magukat a történelembe, az majd elválik, de az előzőre tippelnék inkább.

Giusy Ferreri: Amore e Capoeira

Az egykori olasz X-faktor győztes Giusy Ferreri brazil stílusban nyomja.

 

Baby K : Da zero a cento. Egy az egyben nyúlja a latin-amerikai stílust, vida loca, miegymás.

J-AX és Fedez: Italiana. Összeszokott páros, minden évben kijönnek valami egész nyáron el nem múló idegesítően fülbemászó dalla. Fedez egyébként az olasz X-faktor egyik mentora, és mellesleg a világ legmenőbb divat influencerének, Chiara Ferragninak a jövendőbelije, és az ő esküvőjük lesz az idei olasz királyi nász.

Ghali: Cara Italia

Dallamot elvétve tartalmaz, de van bugyuta szövege, monoton, de a tinik imádják.

 

Fabio Rovazzi: Faccio quello che voglio

Rovazzi, az olasz trash koronázatlan királya, aki se nem szép, se nem okos, de legalábbb énekelni sem tud, azonban évente kényeztet el bennünket valami rettenettel, és az idei videóját csak erősebb idegzetűeknek ajánlom, már csak a kilenc perces hosszúsága miatt is.



Exit mobile version