Site icon Olaszmamma

Kóstolókat keres a Ferrero, potenciális álommeló


A Ferrero cég, a Nutella, a Kinder és még megannyi más finomság gyártója,  Olaszország egyik legjobb munkahelye, ami ráadásul szeret mindent házon belül intézni. Nem szervezi ki a gyártósorok terveztését és megvalósítását külsősöknek, mindent feladatot saját alkalmazottak végeznek, ráadásul a piemonti Alba városában levő olaszországi központ kifejezetten szeret helyi munkaerőt alkalmazni.  Első alkalommal fog külsősöket megbízni , ráadásul egy inycsiklandó feladattal: terméktesztelőket, gyakorlatilag Nutella-kóstokat keres.  Kilencven tesztelőt keres a cég, akiknek már az alapanyagokat, a kakaót és a mogyorót is ízlelgetniük kell. A feladat heti két napot vesz igénybe az Albában levő székhelyen.  A napokban megjelent hirdetés szerint semmilyen tapasztalat nem szükséges. a pozíció elnyeréséhez.

A pozíció eddig is létezett, de eddig a Ferrero saját munkatársai végezték az ezzel járó kemény feladatokat, most azonban kifejezetten külsősöket, tipikus fogyasztókat keresnek, még jobb, ha nincs semmilyen hasonló tapasztalatuk, és ártatlan ízlelőbimbókkal állnak hozzá a megmérettetéshez.

A szerencsés kiválasztottak egy képzésen vesznek majd részt, ami szeptember 30-án indul, és ahol kicsit okosítják majd érzékszerveiket. A kurzus szűrőként is működik, innen majd csak a legrátermettebb negyven kerül tovább. A heti két órás elfoglaltság mellett főállásunkról sem kell lemondanunk, úgyhogy küldöm is nekik az ünéletrajzomat, hátha jól jön nekik egy magyar ízlelő.



Exit mobile version