Site icon Olaszmamma

Pornóbutik karácsonyra


Na tessék, még merjük azt mondani, hogy az olaszok bigottak meg, hogy valójában minden sarkon a Vatikán köszön vissza Itáliában: pornóbazár nyílik Milánóban! Ez egyébként elég nagy szó, mert a szupersztár Rocco Siffredi munkásságát leszámítva az olaszok nem nagyon járnak elől a pornó világában, legalábbis nem folynak úgy a csapból, mint Kovi csúcsidőszakában a magyar tévécsatornákon..

Ha már végképp kimerült az ötlettár, és már marhára unjuk a nyakkendő-bögre-zokni-rettenetes pulóver típusú ajándékokat, próbálkozzunk más irányban. A Pornhub, a világ egyik legnagyobb pornóoldala úgy döntött, hogy az adventi várakozás meghitt pillanatait kiegészítendő egy ideiglenes butikot nyit Milánóban, elvégre az olaszoknak is kijár egy kis erotika. A bolt december 1-jétől december 31-ig tart majd nyitva, így nem csak a fa alá, de az újévi malac mellé is becsúszhat valami pikáns kis ajándék. A Pornhub butik a Corso Como környékén nyit, és természetesen gondosan ügyelnek arra, hogy 18 év alatti taknyosok ne térjenek be szájat tátani.

Lesz itt mindenféle szexuális játékszer, izgis fehérnemű és a szokásos kötelező darabok. A boltot Malena, az olaszok pornóüdvöskéje nyitja majd meg, és minden nap reggel tíztől este nyolcig lehet kutakodni  a portékák között.

Dagadhat a milánóiak melle a büszkeségtól, ugyanis New York-i mellett ez a Pornhub egyetlen üzlete a világon. Micsoda diadal! Végre az olaszoknál sem a calabriai peproncino lesz az egyetlen pikáns elem a karácsonyi menüben.

Induljon hát ezzel a csodálatos örömhírrel az ünnepi szezon!

 

 



Exit mobile version