Site icon Olaszmamma

A főnök az alkalmazottra lő, mert az nem akarja Covid-tesztet


Na, most már lehet szépen megnyugodni. Értem én, hogy mindenkinél elgurult a gyógyszer a koronavírus-járvány és az azzal kapcsolatos intézkedések miatt, de azért mindennek van határa. Khm, igen, például Magyarországnak is.

No, az a modenai vállakozó sem bírt már nagyon cérnával, akivel szemben alkalmazottja ellenállást fejtett ki egy általa elrendelt COVID-19 teszt kapcsán. A kínai származású vállakozó tulajdonképpen valamennyi alkalmazottjától kérte a tesztet (szerintem ezzel semmi gond nincs egyébként) ahhoz, hogy azok a nyári vakáció után visszatérhessenek a munkába (behurcolás, érted…). Az egyébként afgán nemzetiségű munkavállaló erre megmakacsolta magát, és esze ágában sem volt hurkapálcát dugatni az orrába és a torkába.

 

Főnök természetesen bepöccent,  de az azért nem várt reakció volt, hogy előrántott egy pisztolyt, és azzal igyekezett jobb belátásra bírni rebellis alárendeltjét. Valószínűleg nem a szavak embere az úr. Csak kár, hogy az meg közben elsült, még akkor is ha a levegőben, és szerencsére nem talált célba. Rájött azért, hogy jobb lett volna nyugodtan, esetleg észérvekkel meggyőzni a másikat, úgyhogy egy gödörbe dobta a corpus delicti-t.

Az alkalmazott persze azonnal értesítette a hatóságot, ők pedig rövid időn belül megtalálták a fegyvert, és feljelentést tettek a harmincnyolc éves cégvezető ellen, aki szabadlábon védekezhet. Gyerekek, bírjatok magatokkal, tudom, hogy sokunkat elragadnak az indulatok itt a pandémia kellős közepén, de azért mégsem vagyunk a falusi bűcsűban, hogy lövöldözgessünk jobbra-balra vattacukorért.

 

 

 



Exit mobile version