Site icon Olaszmamma

Bajnokok Ligája Rómában: beszakadt a mozgólépcső

Il cedimento della scala mobile nella stazione Repubblica della metropolitana di Roma, 23 ottobre 2018. ANSA/VIGILI DEL FUOCO +++ ANSA PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE; NO ARCHIVING; NO LICENSING +++


Aki ma este Rómában metrózna, az készülhet a legrosszabbakra. A Repubblica állomását ugyanis lezárták, miután a ma esti Bajnokok Ligájára érkező CSKA Moszkva szurkolói hatékony közreműködésével beszakadt a mozgólépcső. Ma este a római Stadio Olimpico ad otthont a Champions League Roma-Cska Moszkva mérkőzésnek. A stadiont metróval elérni kívánó állítólag részeg szurkolók trambulinként kezdték használni a lépcsőt, és táncolás és dalolászás közben ugrándoztak rajta egyet, amit a mozgólépcső nem sokáig bírt. Az eddigi adatok szerint húszan sérültek meg a balesetben, gyakorlatilag mindanniyan oroszok, egy közülük különösen súlyosan sérült, neki valószínűleg amputálni kell a lábát.

Íme egy videó a dominószerűen alábukó szurkolókról:

Mindeközben a felszínen sem múlt eseménymentesen az este, egy orosz szurkolót megkéseltek, kettőt pedig megvertek a Duca d’Aosta híd közelében, de a Piazza Mancinin is voltak összecsapások a két csapat tábora között.

A Piazza Repubblica környékére most csak akkor menjetek ha muszáj,hiszen részben le van zárva a forgalom elől, nagy erőkkel vonultak ki a rendvédelmi szervek és a mentők egységei is.



Exit mobile version