Site icon Olaszmamma

Édes élet újratöltve – Érkezik a negyedik Olaszmamma-könyv


Olaszország nem enged, Olaszország kimeríthetetlen kincsesbánya. Nem elégedhettem meg tehát az Útikalauz az édes élethez című könyvemben világgá kürtölt ötven élménnyel. Többet akartam. Többet akartam kipróbálni és megmutatni nektek. Mert Itáliából soha nem lehet elég!

Újra felbőgetem a motorokat, végiggurulunk a Csizmaszáron, és magunkba szippantjuk az utánozhatatlan és annyira irigyelt olasz életérzést, a sós tengeri vagy éppen a csípős hegyvidéki levegőt.

Íme Olaszország újratölve, felrázva és nem keverve – ha úgy esik jól, akkor jégbe hűtve. Ígérem, hogy ha végigolvassátok, rendelni fogtok belőle még egy kört.

A Hogyan lettem olasz mamma?, a Hol vagytok, olasz amorózók? és az Útikalauz az édes élethez című könyveim után végre érkezik a negyedik Olaszmamma-könyv,az Édes élet újratöltve még egy nagy csokor olasz élménnyel, csupa olyan csodával, amit jóllehet, hogy még maguk az olaszok is csak hírből, vagy még onnan sem ismernek.

A könyvet ez alkalommal is az Erawan Kiadó gondozta, a pazar látvány Müller Peti grafikus keze munkáját dícséri.

Az Édes élet újratöltve hamarosan a könyvesboltokban, addig is előrendelhető a Kiadó webshopjában, szuperkedvezményes Erawan-áron. Nem érdemes késlekedni, a nagytestvére tavaly rekordidőn belül elfogyott, én pedig teljesen elérzékenyültem a fotóktól, amiket olyan helyszínekről küldtetek nekem, amiket a könyv elolvasása miatt látogattatak meg. Ennél nagyobb elismerés azt hiszem nem is nagyon kell.

Mire vártok? Kalandra fel! Idén legyen ismét olasz nyaratok!

Puszi,

Helén

 



Exit mobile version