Légy a vendégem a Bella Valle vendégházban

A Bella Valle vendégház Giaveno városkában, Torinótól 25 km-re, az Alpok ölelésében várja azokat, akik szeretnének a természet közelében feltöltődni, kikapcsolódni. A vendégház nyáron ideális kiindulópont erdei, hegyi gyalogtúrákhoz, trekkinghez, télen síeléshez, hiszen a legközelebbi sípályák alig 15 percre találhatóak.  Piemont tartomány szimbóluma, a Sacra di San Michele apátság alig 9 km, de rövid autóútra vannak az Aviglianai-tavak is. Torinó belvárosa vagy a Juventus stadionja autóval alig fél óra.

 

Giaveno kellemes hangulatú, pezsgő alpesi kisváros, meseszép természeti adottságokkal, hangulatos óvárossal, teraszokkal, a környék legjobb éttermeivel. Tavasztól késő őszig szinte minden hétvégére jut itt valamilyen rendezvény, koncertek, kirakodóvásárok, buli. Különösen igaz ez kora ősszel, hiszen Giaveno a gomba fővárosaként ismert, ennek főszezonjában pedig nem maradhat el a “Gombaünnep”, amikor az egész városban ez a menü, a főtéren pedig közös főzést tartanak a helyiek.

A vendégház földszintjén nappali, főzősarok és fürdő, míg az emeleten két hálószoba található, ahol összesen négy személynek alakítottunk ki fekhelyet.  A ház egyik balkonja a hegyekre, a másik a belső udvarra néz. A vendégházhoz tartozik két parkoló is, amelyet a vendégek térítésmentesen vehetnek igénybe.

Egy éjszaka ára átlagosan 40 euró, amihez hozzájön egyszeri 15 euró takarítási költség, de ez az összeg a periódustól és az éjszakák számától függően változhat. Hogy hogyan született ez a szerelemgyerek? Ha ide kattintotok, elmesélem. 

 

(Visited 2 817 times, 1 visits today)