Olasz karácsonyi körkép 2018 – a ti fotóitok

A tavalyi karácsonyi ünnepi fotógalériát nézegetve buzdultam fel, hogy milyen jó lenne az idén is egy. Ti persze nem okoztatok csalódást, szokás szerint nagyon jó fejek voltatok, és kaptam tőletek egy nagy csapat fotót Olaszország legkülönbözőbb szegleteinek karácsonyi fényeiről, a piazzák ünnepi díszeiről, a betlehemekről.

Így pár nappal Szenteste előtt nem nagyon kell már fokozni azt hiszem a hangulatot, mindenki lábában benne van már a boogie,magyarosan  halászlével, töltött káposztával, olaszosan pedig panettonéval és struffolival álmodunk.

Fussátok hát végig az idei galériát, csodálkozzatok rá, hogy Olaszország télen is mennyire gyönyörű, és , hogy az itteniek a karácsonyi dekoráció és díszkivilágítás terén sem tagadják meg önmagukat, és a kiváló olasz stílusérzéket. Így néz ki 2018-ban az olasz karácsony.

Boldog ünnepeket és köszönöm a képeket Mindenkinek!

Ja, és a galéria legjobb tulajdonsága, hogy szabadon bővíthető, úgyhogy, aki mostanában kap lencsevégre valami igazán külünlegeset az ne fogja vissza magát, küldje el, és hozzáadom a sorhoz.

 

Facebook Comments
(Visited 288 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük