A ti olasz nyaratok I.

Fantasztikusak vagytok, gyerekek! Álmomban sem gondoltam volna, hogy a Facebook-on közzétett felhívásomra ilyen rengeteg és ráadásul jobbnál-jobb fotó érkezik majd, úgyhogy több porcióban fogom közzétenni őket, hogy sokáig kitartsanak. Igen, pont olyan ez, mint amikor lassan szopogatjuk a csokoládét, hogy el ne múljon az íze a szánkból. Az olasz nyaralásból ugyanis sohasem elég, ha bekapunk egy falatot, egyből megjön az étvágy, többet és többet akarunk, Triesztben kezdjük, de nem elégszünk meg és pár év múlva már haladó Csizmajáróként Szicília mellékszigetein vagy Szardínia lakatlan partjain találjuk magunkat.

Rengetegen jöttetek idén is Olaszországba, és kimondhatatlanul örülök, hogy nem csak a fő csapásvonalakon jártatok, néhány fotó kapcsán ré kellett ugranom a Google térképére, mert nekem is új volt a helyszín. Pár szerencsés a világ legszebb tengerpartjainak valamelyikén süttette  a hasát, például a szardíniai Cala Goloritzén, volt, aki a tóvidéket választotta – nem csoda, hiszen pl. Comói-tó nekem is  a nyár felfedezettje volt-, de olyan is akadt, aki az egyik legjobb autós múzeumban bámészkodott. Az olasz Adria északi része közelségéből fakadóan sokaknak kézenfekvő úti cél volt, Toszkána pedig úgy látom, hogy örök sláger. Amitől pedig teljesen odáig voltam az az, hogy volt köztetek olyan, aki a Via Francigena zarándokútján tett meg egy szakaszt. Igazi olaszgourmandoknak való program.

Itt van tehát a fotók első adagja, egyelőre mindenkitől csak egyet tettem a galériába, lapozgassátok, gyönyörködjetek, szerezzétek be az ihletet a jövő évi olaszországi nyaraláshoz!

Időközben megszületett a folytatás is, itt is lehet böngészni 😉

Facebook Comments
(Visited 694 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük