Az olasz kirakatmacsó

Az olasz pasikról világszerte  az a kép terjedt el, hogy szenvedélyesek, penge szeretők, bárkit pillanatok alatt kibeszélnek a zsinórtangábol. Az olasz férfi pöpecül udvarol, szóval macsó.

A magyar nők legnagyobb része egy ilyen szexuálvadállat olasz csődör hálójába akadva kerül Olaszországba, ehhez nem kell különösebben bújni a statisztikákat, elég megismerkedni az itteni magyar populációval. Hogy miért van ez így, az most nem ide tartozik. Én magam is igy keveredtem ide. Van bennük valami ellenállhatatlan. Főszabály szerint. De vizslassuk meg csak egy kicsit alaposabban, hogy vajon minden bokorban latin szerető terem-e? Hát nem.

7156021735_22391a1160_k

A lehangoló igazság az, hogy ezek a rámenős, a tengerparti nyaralások alkalmával csapatba rendeződő, a csajokat hangos elismerésben részesitő, napbarnitott bőrű fiatal taljánok, a lidóról jó eséllyel este anyukához térnek haza. Kényelemből vagy kényszerből – de sokan kényelemből – az olasz férfi házasságig anyuka pici fia (olaszul mammone) marad, a gyermekkori szobájában egyszemélyes ágyon alszik, anya bekésziti neki az ebédet másnapra a munkahelyre, kivasalja az inget, gondoskodik. Hála az égnek, és a sokat emlegetett guadeloupei szűznek, az én házam táján ilyen sosem volt, és már egy önjáró, a mosógép programjait jól ismerő, és az esti tésztát pikkpakk összedobó egyedet kaptam. A munkahelyen azonban bőven van módom olyan kollégákkal érintkezni, akik nagyon menők, és télen a trópusokon, nyáron meg Mexikóban szelfizgetnek, hiszen ezt még egy átlagfizuból is könnyen ki lehet perkálni, ha az ember fiának semmi költsége nincs, háztartás vezetéséről meg még sosem hallott. Extrémebb sportolókat anya hozza a munkahelyre. Na jó , ebből csak egy van, de azért ez az életképtelenségnek már olyan magas szintje, és annyira vicces, hogy nem tarthatom titokban.

Délen ez az arány természetesen még magasabb, nem csak a szerényebb munkaerőpiac miatt, hanem a déli mammák birtoklási mániája miatt is.

“Az én fiam, nem adom senkinek, még a végén megfázik. “

Van hivatalos statisztika is az ügyben, Olaszországban a 18 és 35 év közötti fiatalok 65,8% -a szüleivel él. Ez nagyjából hétmillió olaszt jelent, akiknek nagyobb része férfi.

Úgyhogy még mielőtt elindul a főszezon, én mindenkit figyelmeztetek, hogy a vad parolák, szerelmes gesztusok és tengerparti tipi-tapik mögött, sokszor egy mamma által kivasalt alsógatya van, és lehet, hogy légyott közben érkezik egy aggódó telefon, hogy édes kisfiam mikor jössz már haza.

3607937174_a7b5b9565a_b

Facebook Comments
(Visited 2 090 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük