Pont ez hiányzott: bordély guminőkkel Torinóban

Torinó mindig is úttörő város volt, itt született a vermuth, a grissini, a háromszögszendvics, és mit ad Isten, most itt nyílik meg Olaszország első olyan bordélyháza, ahol kizsigerelt szajhák helyett babák állnak helyt munkafronton. Olaszországban egyébként virágzik az útmenti prostitúció, és rengeteg az éjszakai lokál, ahol álítólag csak “táncolnak“. Aha. Példa nélküli eset ez eddig Olaszországban, egy torinói baráti társaság hozta magával az üzleti modellt külföldről, hiszen úgy gondolták, hogy kifejezetten nagy igény van a legális, higiénikus és versenyképes szexbizniszre.
Barcelonában és Moszkvában már működnek ehhez hasonló szalonok, és állítólag akkora a kereslet, hogy az év végi mérleg végére nem győzik odabiggyeszteni a rengeteg nullát. Hiszen mégis ki ne vágyna egy kaucsuknő testére?
A Lumidolls szeptember 3-án nyit egy teljesen meghökkentő környezetben, ugyanis a Mirafiori Sud ad neki otthont. Mirafioriban található a Fiat telephelye, ezért aztán  a környék hagyományosan a gyár munkásai és családjuk által lakott, nem kifejezetten kozmopolita városrész.
Az érdeklődés nem várt méreteket ölt, a kupi honlapjának látogatottsága napról napra exponenciálisan nő, már tele vannak előjegyzésekkel, égnek a vonalak.  Lumidollék luxusba hajló környezetet és természetesen teljes diszkréciót ígérnek, és folyamatosan kidomborítják a tevékenység jogszerű természetét.
(Visited 452 times, 452 visits today)

Következik